Entremattor

Nedan kan du läsa om vårt utbud av olika typer av mattor. Vi har både entrémattor som passar olika typer av verksamhet samt andra typer av mattor för exempelvis kontor och affärslokaler.

Entrémattor med och utan logotyp

Våra entrémattor är främst avsedda för att samla upp smuts och väta från en besökares skor innan de kommer in i butik, kontor eller bostadshus.

Mattorna går att få i en mängd olika färger och format samt med och utan logotyp. En entrématta med logotyp eller i en specifik färg kan hjälpa till att stärka företagsprofilen och ger ett snyggt intryck redan vid ytterdörren.

Skrapmattor & ringgummimattor

Hindra smuts och grus från att ta sig in i entrén med hjälp av en ringgummimatta eller skrapmatta. Slitstarkt gummimaterial samlar upp smutsen och de är mycket lätta att rengöra.

Eventmattor

Skapa en exklusiv känsla med den klassiska röda mattan vid ett evenemang eller visa ditt företag tydligt på en mässa eller vid lanseringen av en produkt med hjälp av en eventmatta som förstärker intrycket.

En smart produkt som både syns bra på bild och som ger en exklusiv känsla till ditt event.

Inredningsmattor

Låt en snygg inredningsmatta lyfta din lokal. Korridorer, möteslokaler och receptioner kan få en helt ny känsla med en snygg matta. Stegdämpning och bättre akustik i rummet får du på köpet.

Funktionsmattor

En matta kan hjälpa till som vägvisare genom lokaler, markera ut viktiga platser eller fungera som en effektiv avdelare. Samtidigt så motverkar de att smuts sprids i dina lokaler.

Designmattor

Placera en matta med snygg design på strategiska platser. Ett bra exempel är vid kaffemaskiner eller vattenautomater där det kan förekomma spill. En snygg lösning som dessutom skyddar mot halkolyckor.

entremattor stockholm

Entrémattor och andra smarta mattor som förbättrar din lokal