Entrémattor Stockholm

Snygga entrémattor som håller stilen

Om oss

Ett mattföretag med egen produktion

Vi gör hela jobbet in-house. Det innebär att samtliga mattor både tillverkas och distribueras från vår egen fabrik och att vi tvättar i vårt eget tvätteri. Det gör att vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser.

Genom att vi finns med i varje steg vet vi vad ni som kunder söker och tar gärna emot återkoppling för att vi ännu bättre ska kunna leva upp till era önskemål. Vi har som målsättning att vi ska erbjuda entrémattor och andra typer av mattor med riktigt hög kvalitet och service i toppklass så att ni alltid kan känna er trygga med att ha mattor som är snygga, hela och rena varje dag.

Miljöpolicy

Vi erbjuder mattor som är 100% återvinningsbara och som inte innehåller någon form av miljöfarliga kemikalier. Det gäller både trycket och våra tvättprocesser. Materialen i uttjänta mattor återvinns.

Vi arbetar ständigt på att bli bättre på miljösidan genom att förbättra våra processer i alla led, planera transporter smart, lyser upp våra lokaler med energilampor, källsorterar och återvinner vårt avfall.

 

 

En pålitlig och erfaren partner inom entrémattor i Stockholm